Toimitusehdot

Verkkokauppa

kettinki.com (Y-tunnus 2797580-1) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomessa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen


Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilta löytyvän 'Yhteystiedot - Yhteydenottolomake' kautta tai sähköpostilla kaija@kettinki.com.
Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitus- ja maksutavat


Tilauksen saatuani otan yhteyttä mahdollisimman pian jotta voimme sopia toimituksesta tarkemmin.
Tilaukset maksetaan sähköpostiin tulevalla ennakkolaskulla, kun maksusuoritus näkyy tililläni, tilattu, varastossa oleva tuote postitetaan kahden arkipäivän kuluessa, jos tuotetta ei ole valmiina sen toimitusaika on 7-10 vrk.

Toimituskulut


Toimituskulut on 3 €/tilaus. Jos tilaat useampia tuotteita, saat lopullisen postikulujen hinnan ennakkolaskussa. Tilaukset toimitetaan Postin kautta, myös nouto/kuljetus Raahen lähialueella mahdollinen. Alle 3cm paksuiset kirjeet kannetaan suoraan postilaatikkoosi. Sitä suuremmat lähetykset tulevat lähipostiisi.

Palautus


Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa tuote 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Otathan pikaisesti yhteyttä, niin sovitaan yksityiskohdat.
Tuotteet valmistetaan käsityönä, joten otathan huomioon että pientä poikkeavuutta valmiissa tuotteessa ja verkkokaupan kuvassa saattaa olla.
Kaupan purkautuessa palautussummasta vähennetään toimituskulut.

Takuu


Mikäli tuotteessa ilmenee käytössä jokin valmistuksessa tapahtunut virhe, tuote voidaan korjata tai vaihtaa uuteen.

Ongelmatilanteet


Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, ilmoita virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa sähköpostilla osoitteeseen kaija@kettinki.com.
Jos paketti on vioittunut Postin kuljetuksessa, tee tuotteesta välittömästi reklamaatio Postille.